Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-urile noastre.
inchide
  • Pret redus

Frigider portabil Camry CR8076 , 38L cu compresor


1.876,00 RON
2.345,00 RON
Reducere: -469,00 RON
CR8076
Camry Premium

Un frigider este un dispozitiv, datorită căruia ne putem bucura de produse care necesită depozitare la o anumită temperatură pentru mai mult timp. Apreciem importanța sa mai ales în timpul călătoriilor mai lungi, unde după o săptămână ne-am săturat de sandvișuri și supe instant pentru prânz. Ceea ce determină funcționalitatea acestui frigider și îl deosebește de echipamentul turistic tradițional este combinația dintre un frigider (cu o capacitate de 15 litri) și un congelator (23 de litri). Fiecare compartiment are ușa sa, ceea ce îl face mult mai ușor de operat. În plus, un ecran LCD ușor accesibil ne informează despre cele mai importante date, cum ar fi temperatura din camere individuale.Cantitate

24 luni garantie

Două compartimente de răcire:

- compartiment frigider capacitate 15 litri

- compartiment congelator capacitate 23 litri

Fiecare compartiment are propria ușă

Ecran LCD

Intervalul de temperatură afișat:

- compartiment frigider: -20 ° C până la + 10 ° C

- compartiment congelator: de la + 2 ° C la + 10 ° C

Compresor eficient (scade temperatura cu 20 ° C în 35 de minute) *

Funcția de salvare a setărilor după o pană de curent

Reglarea nivelului de temperatură în compartimentul congelator de către utilizator

Control automat al nivelului de temperatură al compartimentului frigiderului de către un termostat

Setări comune de temperatură pentru depozitare:

- Vin (de la + 6 ℃ la + 18 ℃)

- Vaccinuri, insulină (-8 ℃ până la + 2 ℃)

- Fructe (de la -6 ℃ la + 4 ℃)

- Băuturi (-5 ℃ până la + 2 ℃)

- Carne (-10 ℃)

- Înghețată (-15 ℃)

Clasa climatică: ST / N / SN

Nivel de zgomot: <40dB

3 moduri de protecție la descărcarea bateriei

Mânerele de transport confortabile

Izolație termică C5H10

Agent frigorific ecologic R600a / 40g

Alimentare electrică:

• DC 12V / 24V - priză brichetă auto

• 230V 50 / 60Hz - priza de alimentare după utilizarea unei surse de alimentare externe (nu este inclusă)

Consum nominal de putere 40W

Curentul nominal maxim este de 3.34A

Greutatea dispozitivului: 13,2 kg

Dimensiuni externe ale dispozitivului: 548,0 (înălțime) x 350 (lățime) x 520 (lungime) mm

Dimensiunile interioare ale compartimentului frigider: 250x201x463mm

Dimensiunile interioare ale compartimentului congelator: 250x201x323mm

* - Alimentare DC 12V la temperatura ambiantă de 25 ° C

Cum comand:

Online: - aveti posibilitatea sa va creati un cont pe site-ul nostrum, daca nu aveti deja unul creat

-          Chat-ul nostru online prin care un coleg va v-a prelua comanda

Telefonic:  0763.073.153

                Disponibile intre orele 9.00-18.00

Livrarea:

Livrarea se face in 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid, iar in cazul in care locatia clientului nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, se vor percepe taxe suplimentare comunicate in prealabil, telefonic la confirmarea comenzii, pentru kilometrii suplimentari existenti.

Pentru comenzi de peste 500 Ron transportul este gratuit. Pentru comenzi de valoare sub 500 lei, tariful de livrare este de 20 lei

In cazul in care optezi pentru ore sau zile preferentiale te rugam sa le mentionezi la rubrica observatii inaintea finalizarii comenzii si la momentul in care va contactam telefonic pentru confirmarea comenzii.

Respectarea cerintelor suplimentare se va face in functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc ne rezervam dreptul de a nu onora comanda in cauza.

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

 

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Ai obligatia de a ne notifica telefonic in momentul in care doresti sa efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul firmei S.C. Ruand Power Solutions S.R L in termen de maxim 15 zile lucratoare de la notificarea intentiei de retur. De asemenea te rugam sa ne comunici intentia de a fi inlocuite produsele sau de a primi banii inapoi.

Mentionam ca produsele vor fi inlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin eticheta intacta, ambalajul intact, factura in original si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost folosite.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar, in contul clientului sau prin curierat rapid, iar plata transportului revine in totalitate clientului.

In cazul in care produsul prezinta urme de folosire, nu mai are eticheta sau nu mai prezinta folia de protectie cu care a venit, se va considera ca produsul nu mai este nou, prin urmare se va percepe o taxa de pana la 25% din valoarea produsului de catre comerciant daca se va dori in mod insistent returnarea produsului.

Premiile sub forma de voucher sau produsele castigate in urma concursurilor organizate de ZoZoMag.ro nu se returneaza. Exceptie fac doar produsele care prezinta defecte de fabricatie.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Comentarii

Scrie un comentariu

Frigider portabil Camry CR8076 , 38L cu compresor

Frigider portabil Camry CR8076 , 38L cu compresor

Un frigider este un dispozitiv, datorită căruia ne putem bucura de produse care necesită depozitare la o anumită temperatură pentru mai mult timp. Apreciem importanța sa mai ales în timpul călătoriilor mai lungi, unde după o săptămână ne-am săturat de sandvișuri și supe instant pentru prânz. Ceea ce determină funcționalitatea acestui frigider și îl deosebește de echipamentul turistic tradițional este combinația dintre un frigider (cu o capacitate de 15 litri) și un congelator (23 de litri). Fiecare compartiment are ușa sa, ceea ce îl face mult mai ușor de operat. În plus, un ecran LCD ușor accesibil ne informează despre cele mai importante date, cum ar fi temperatura din camere individuale.

Produse similare