Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-urile noastre.
inchide
  • Pret redus

Radio CR1179 portabil , 2000mAh , FM / DAB / DAB +


134,00 RON
167,00 RON
Reducere: -33,00 RON
CR1179
Camry Premium

Portabil

Ecran LCD

Iluminare din spate reglabilă

Funcția DAB / DAB + - Radio în calitate digitală

Funcția radio FM

Sisteme de afișare 2 ore 12 / 24H

Memorie pentru până la 20 de posturi preferate

Alarma

Mufă pentru căști

Baterie litiu-ion: 2000mAh

Încărcare micro USBCantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

24 luni garantie

Un radio CR 1179 portabil, mic, care se reproduce perfect la locul de muncă și acasă. Radioul poate fi alimentat cu energie electrică sau cu o baterie încorporată de 2000 mAh. Încărcarea are loc prin portul micro USB. Acesta se caracterizează prin fiabilitate ridicată și rezistență la factori externi, precum și lizibilitatea rezultatelor LCD. Radioul primește emisiuni pe FM / DAB / DAB +. Are o mufă pentru căști, pentru persoanele care preferă să utilizeze radioul individual. Radioul are o funcție de alarmă, deci poate fi accesat și ca radio cu ceas.

Cum comand:

Online: - aveti posibilitatea sa va creati un cont pe site-ul nostrum, daca nu aveti deja unul creat

-          Chat-ul nostru online prin care un coleg va v-a prelua comanda

Telefonic:  0763.073.153

                Disponibile intre orele 9.00-18.00

Livrarea:

Livrarea se face in 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid, iar in cazul in care locatia clientului nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, se vor percepe taxe suplimentare comunicate in prealabil, telefonic la confirmarea comenzii, pentru kilometrii suplimentari existenti.

Pentru comenzi de peste 500 Ron transportul este gratuit. Pentru comenzi de valoare sub 500 lei, tariful de livrare este de 20 lei

In cazul in care optezi pentru ore sau zile preferentiale te rugam sa le mentionezi la rubrica observatii inaintea finalizarii comenzii si la momentul in care va contactam telefonic pentru confirmarea comenzii.

Respectarea cerintelor suplimentare se va face in functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc ne rezervam dreptul de a nu onora comanda in cauza.

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

 

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Ai obligatia de a ne notifica telefonic in momentul in care doresti sa efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul firmei S.C. Ruand Power Solutions S.R L in termen de maxim 15 zile lucratoare de la notificarea intentiei de retur. De asemenea te rugam sa ne comunici intentia de a fi inlocuite produsele sau de a primi banii inapoi.

Mentionam ca produsele vor fi inlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin eticheta intacta, ambalajul intact, factura in original si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost folosite.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar, in contul clientului sau prin curierat rapid, iar plata transportului revine in totalitate clientului.

In cazul in care produsul prezinta urme de folosire, nu mai are eticheta sau nu mai prezinta folia de protectie cu care a venit, se va considera ca produsul nu mai este nou, prin urmare se va percepe o taxa de pana la 25% din valoarea produsului de catre comerciant daca se va dori in mod insistent returnarea produsului.

Premiile sub forma de voucher sau produsele castigate in urma concursurilor organizate de ZoZoMag.ro nu se returneaza. Exceptie fac doar produsele care prezinta defecte de fabricatie.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Comentarii

Scrie un comentariu

Radio CR1179 portabil , 2000mAh ,  FM / DAB / DAB +

Radio CR1179 portabil , 2000mAh , FM / DAB / DAB +

Portabil

Ecran LCD

Iluminare din spate reglabilă

Funcția DAB / DAB + - Radio în calitate digitală

Funcția radio FM

Sisteme de afișare 2 ore 12 / 24H

Memorie pentru până la 20 de posturi preferate

Alarma

Mufă pentru căști

Baterie litiu-ion: 2000mAh

Încărcare micro USB

Produse similare