Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-urile noastre.
inchide
  • Pret redus

Aparat de tuns 6W, lame ceramice, Lafe STR001


107,00 RON
133,00 RON
Reducere: -26,00 RON
STR001
LaFe

Lamele: ceramice

Accesorii pentru pieptene: 4

Reglarea lungimii de tăiere: Da

Timp de lucru pe baterie (min): 120

Timp de încărcare (h): 2

Alimentare (V): 100 - 240V

Seria: Sănătate și frumusețe

Putere maximă (W): 6

Spălare sub apă: NuCantitate

24 luni garantie

Tunsor Lafe STR001 - Adaptează-ți coafura în funcție de nevoile tale

Tunsorul de păr LAFE STR001 este un dispozitiv profesionist pentru coafarea părului acasă. Datorită lamelor ceramice de înaltă calitate, tăietorul asigură tăierea ușoară. În plus, unghiul de înclinare al capului de titan utilizat la tunsul Lafe permite pieptănarea confortabilă a părului. Funcționarea cu cablu sau fără fir vă permite să folosiți tunsul atât acasă, cât și în deplasare.

• Lamele ceramice.

• Cap de titan.

• Accesorii de pieptene rotunjite.

• Funcționare cu fir și fără fir.

Mai întâi siguranța

Atașamentele incluse cu tunsul Lafe au fost rotunjite special. Datorită acestui fapt, capetele lor nu irită pielea. Dispozitivul alunecă ușor peste piele fără a provoca zgârieturi. Puteți folosi tunsul pentru a tunde părul chiar și al celor mai tineri membri ai gospodăriei, iar funcționarea liniștită a dispozitivului nu le va provoca niciun disconfort.

Salon de coafură la domiciliu

Decuparea și selectarea lungimii cu aparatul de tuns Lafe sunt extrem de simple. Dacă preferați tunsori mai scurte, folosiți inelul rotativ și alegeți una dintre lungimile disponibile. Lafe STR001 are 4 accesorii pieptene perfecte pentru un stil mai lung.

Două opțiuni de alimentare

Tocătorul Lafe este echipat cu o baterie puternică, astfel încât să puteți utiliza dispozitivul în orice condiții. Pentru a încărca bateria, aveți nevoie de doar 2 ore de încărcare folosind adaptorul de alimentare inclus. Ați uitat să vă încărcați dispozitivul și trebuie să-l utilizați urgent? Bateria descărcată în timp ce utilizați tăietorul? Nici o problemă. Puteți folosi cablul.

Cum comand:

Online: - aveti posibilitatea sa va creati un cont pe site-ul nostrum, daca nu aveti deja unul creat

-          Chat-ul nostru online prin care un coleg va v-a prelua comanda

Telefonic:  0763.073.153

                Disponibile intre orele 9.00-18.00

Livrarea:

Livrarea se face in 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid, iar in cazul in care locatia clientului nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, se vor percepe taxe suplimentare comunicate in prealabil, telefonic la confirmarea comenzii, pentru kilometrii suplimentari existenti.

Pentru comenzi de peste 500 Ron transportul este gratuit. Pentru comenzi de valoare sub 500 lei, tariful de livrare este de 20 lei

In cazul in care optezi pentru ore sau zile preferentiale te rugam sa le mentionezi la rubrica observatii inaintea finalizarii comenzii si la momentul in care va contactam telefonic pentru confirmarea comenzii.

Respectarea cerintelor suplimentare se va face in functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc ne rezervam dreptul de a nu onora comanda in cauza.

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

 

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Ai obligatia de a ne notifica telefonic in momentul in care doresti sa efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul firmei S.C. Ruand Power Solutions S.R L in termen de maxim 15 zile lucratoare de la notificarea intentiei de retur. De asemenea te rugam sa ne comunici intentia de a fi inlocuite produsele sau de a primi banii inapoi.

Mentionam ca produsele vor fi inlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin eticheta intacta, ambalajul intact, factura in original si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost folosite.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar, in contul clientului sau prin curierat rapid, iar plata transportului revine in totalitate clientului.

In cazul in care produsul prezinta urme de folosire, nu mai are eticheta sau nu mai prezinta folia de protectie cu care a venit, se va considera ca produsul nu mai este nou, prin urmare se va percepe o taxa de pana la 25% din valoarea produsului de catre comerciant daca se va dori in mod insistent returnarea produsului.

Premiile sub forma de voucher sau produsele castigate in urma concursurilor organizate de ZoZoMag.ro nu se returneaza. Exceptie fac doar produsele care prezinta defecte de fabricatie.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Comentarii

Scrie un comentariu

Aparat de tuns 6W, lame ceramice, Lafe STR001

Aparat de tuns 6W, lame ceramice, Lafe STR001

Lamele: ceramice

Accesorii pentru pieptene: 4

Reglarea lungimii de tăiere: Da

Timp de lucru pe baterie (min): 120

Timp de încărcare (h): 2

Alimentare (V): 100 - 240V

Seria: Sănătate și frumusețe

Putere maximă (W): 6

Spălare sub apă: Nu

Produse similare