Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-urile noastre.
inchide
  • Pret redus
  • Nou

Aparat de spalat cu presiune 1400W, Tracer TRANRZ46622


291,00 RON
364,00 RON
Reducere: -73,00 RONCantitate


Mașina de spălat cu presiune TRACER CARWASHER 1400W este un dispozitiv versatil care poate fi utilizat la curățarea casei sau la spălarea suprafețelor diferitelor echipamente. Folosind această mașină de spălat, veți putea să vă spălați atât mașina, cât și fațada casei, a curții sau a scărilor.

SPACER CARWASHER, datorită debitului de apă de 300 l / h și presiunii de 90 Bar, nu numai că reduce semnificativ timpul de curățare, dar consumă și mult mai puțină apă decât un furtun de grădină, reducând astfel costurile procesului de curățare.

Setul, în afară de dispozitivul în sine, include un furtun de înaltă presiune, o lance, un pistol, o duză rotativă (TURBO), un filtru de admisie și un rezervor de detergent.

Este relativ ușor (5,5 kg), are un mâner ergonomic și un sistem de fixare a lancei și furtunului, care vă permite să deplasați cu ușurință dispozitivul în timpul curățării sau în timpul transportului.

Conexiunea Quick Connect vă permite să conectați mașina de spălat la sursa de apă într-o clipită, iar filtrul de intrare protejează dispozitivul de poluanții nedoriti care pot pătrunde în mașina de spălat din furtun.

TRANRZ46622

Comentarii

Scrie un comentariu

Aparat de spalat cu presiune 1400W, Tracer TRANRZ46622

Aparat de spalat cu presiune 1400W, Tracer TRANRZ46622

Produse similare