Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-urile noastre.
inchide
  • Pret redus

Aer conditionat 9000 BTU Gerlach GL7923


1.464,00 RON
1.830,00 RON
Reducere: -366,00 RON
GL7923
Gerlach

Aparatul de aer condiționat GL7923 are nu numai funcții de ventilator și răcire, ci și funcția de uscare (capacitatea de 17 l pe zi), ceea ce îl face foarte util. Dispozitivul are funcția de oscilație automată a aerului distribuind aerul pe o rază de 60 de grade la stânga și la dreapta.  Aparatul de aer condiționat este echipat cu o telecomandă și cu un cronometru care îi permite să fie pornit și oprit automat la anumite ore , poate funcționa cu succes în diverse tipuri de spații: locuințe, comerciale sau de depozitare. Datorită faptului că este foarte eficient având în vedere energia pe care o consumă , poate fi pornit pentru perioade destul de lungi de timp fără a provoca facturi mari de energie. Vă permite să beneficiați de: vânt plăcut, aer rece energizant sau umiditate mai micăCantitate

24 luni garantie

capacitate de răcire (BTU): 9000 BTU / oră

capacitate de răcire (wați): 2640W

putere de intrare (răcire): 1010W

suprafață eficientă de răcire de până la 25m²

3 moduri de funcționare: răcire, ventilator, uscare

interval de temperatură 16-31 ° C

2 viteze ale ventilatorului

debit de aer: 350 m³ / oră

capacitate de uscare: 24 litri / zi

clasa energetică: A

cronometru: 1-24 ore

Afișaj LED

Oscilație orizontală de 60 °

agent de răcire: R290 210g

telecomandă inclusă tip baterie: 2 x AAA

max. lungimea conductei de evacuare atașate: 150 cm

diametrul exterior al conductei de evacuare atașate: 13 cm

nivel de zgomot: <65 dB (A)

roti pentru asezare usoara

Include o bandă pentru a fi introdusă în golul ferestrei.

Banda constă din 2 elemente care alunecă una în cealaltă.

Lungimea elementului 1: 65 cm

Lățime (element cu decupaj pentru racordarea țevii): 10 cm

Lățimea elementului interior: 9,2 cm

Max. înălțime după desfacerea și blocarea ambelor elemente: 125 cm

sursa de alimentare: 220-240V ~ 50Hz

dimensiunile exterioare ale dispozitivului: 36,5 x 35,5 x 71,3 cm

Cum comand:

Online: - aveti posibilitatea sa va creati un cont pe site-ul nostrum, daca nu aveti deja unul creat

-          Chat-ul nostru online prin care un coleg va v-a prelua comanda

Telefonic:  0763.073.153

                Disponibile intre orele 9.00-18.00

Livrarea:

Livrarea se face in 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid, iar in cazul in care locatia clientului nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, se vor percepe taxe suplimentare comunicate in prealabil, telefonic la confirmarea comenzii, pentru kilometrii suplimentari existenti.

Pentru comenzi de peste 500 Ron transportul este gratuit. Pentru comenzi de valoare sub 500 lei, tariful de livrare este de 20 lei

In cazul in care optezi pentru ore sau zile preferentiale te rugam sa le mentionezi la rubrica observatii inaintea finalizarii comenzii si la momentul in care va contactam telefonic pentru confirmarea comenzii.

Respectarea cerintelor suplimentare se va face in functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc ne rezervam dreptul de a nu onora comanda in cauza.

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

 

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Ai obligatia de a ne notifica telefonic in momentul in care doresti sa efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul firmei S.C. Ruand Power Solutions S.R L in termen de maxim 15 zile lucratoare de la notificarea intentiei de retur. De asemenea te rugam sa ne comunici intentia de a fi inlocuite produsele sau de a primi banii inapoi.

Mentionam ca produsele vor fi inlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin eticheta intacta, ambalajul intact, factura in original si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost folosite.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar, in contul clientului sau prin curierat rapid, iar plata transportului revine in totalitate clientului.

In cazul in care produsul prezinta urme de folosire, nu mai are eticheta sau nu mai prezinta folia de protectie cu care a venit, se va considera ca produsul nu mai este nou, prin urmare se va percepe o taxa de pana la 25% din valoarea produsului de catre comerciant daca se va dori in mod insistent returnarea produsului.

Premiile sub forma de voucher sau produsele castigate in urma concursurilor organizate de ZoZoMag.ro nu se returneaza. Exceptie fac doar produsele care prezinta defecte de fabricatie.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Comentarii

Scrie un comentariu

Aer conditionat 9000 BTU Gerlach GL7923

Aer conditionat 9000 BTU Gerlach GL7923

Aparatul de aer condiționat GL7923 are nu numai funcții de ventilator și răcire, ci și funcția de uscare (capacitatea de 17 l pe zi), ceea ce îl face foarte util. Dispozitivul are funcția de oscilație automată a aerului distribuind aerul pe o rază de 60 de grade la stânga și la dreapta.  Aparatul de aer condiționat este echipat cu o telecomandă și cu un cronometru care îi permite să fie pornit și oprit automat la anumite ore , poate funcționa cu succes în diverse tipuri de spații: locuințe, comerciale sau de depozitare. Datorită faptului că este foarte eficient având în vedere energia pe care o consumă , poate fi pornit pentru perioade destul de lungi de timp fără a provoca facturi mari de energie. Vă permite să beneficiați de: vânt plăcut, aer rece energizant sau umiditate mai mică

Produse similare