Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-urile noastre.
inchide

Cantar bambus AD 8173


89,00 RON
AD8173

Capacitate maxima: 150 kg

Diviziune: 100g

Unități: kg/lb/st

Platformă din bambus natural de 12 mm

Indicator baterie descărcată

Indicator de sarcină excesivă

Pornire/oprire automată

Material: bambus natural

Dimensiune scara: 33,5cm x 30cm x 2,8cm

Alimentare: 1x baterie V3 CR2032Cantitate

24 luni garantie

A avea grijă de sănătatea ta merge mână în mână cu controlul greutății. Kilogramele în plus sunt adesea primul semnal că merită să-ți lași prăjiturile preferate pentru un timp sau să reduci porția de prânz. Pentru cantariri regulate va recomandam cantarul de baie din bambus ADLER AD 8173. Este un aparat pe care dorim sa-l pastram la loc vizibil sau vrem sa ocupe cat mai putin spatiu in dulapuri. Deci acest model va fi perfect.

Cântar de baie din bambus - de ce merită cumpărat?

Oamenii cărora le pasă de silueta lor, cei care vor să slăbească, sportivii sunt bine conștienți de necesitatea controlului greutății corporale dacă vor să aibă silueta visată. Cântărirea regulată este o modalitate de a menține o greutate sănătoasă și de a lua măsuri pentru a o asigura din timp. Există multe modele diferite de cântare pe piață, dar produsul nostru va satisface cu siguranță pe toți cei care, pe lângă funcționalitate, apreciază și estetica echipamentelor din casele și apartamentele lor.

Cantarul de baie surprinde prin aspectul si referinta la natura. Datorită platformei din bambus de 12 mm, va funcționa într-o cameră proiectată atât în stil tradițional, cât și în stil modern. Poti sta confortabil pe el, suprafata este placuta la atingere si usor de curatat. Nici greutatea nu ocupă mult spațiu.

Operațiunea cu cântare - ce ar trebui să știți?

Cele mai multe dintre dispozitivele disponibile în mod obișnuit au o gamă mică, astfel încât persoanele care se antrenează profesional anumite discipline sau persoanele supraponderale au o problemă în a găsi echipamentul potrivit pentru ei. Pe lângă aspectul elegant, produsul nostru are o capacitate maximă de 150 kg. Scala arată rezultatul cu o precizie de 100 g, poate înregistra măsurători precise.

Un indicator de baterie scăzută și un indicator de suprasarcină îl fac sigur și convenabil de utilizat pentru orice persoană. Iar pornirea/oprirea automată automată facilitează pornirea cântarului rapid și ușor și vă va ajuta să economisiți energie. Un afișaj clar garantează o citire ușoară. Și faptul că este nevoie de o singură baterie ca sursă de alimentare, o face un echipament practic de cântărire.

Cum comand:

Online: - aveti posibilitatea sa va creati un cont pe site-ul nostrum, daca nu aveti deja unul creat

-          Chat-ul nostru online prin care un coleg va v-a prelua comanda

Telefonic:  0763.073.153

                Disponibile intre orele 9.00-18.00

Livrarea:

Livrarea se face in 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid, iar in cazul in care locatia clientului nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, se vor percepe taxe suplimentare comunicate in prealabil, telefonic la confirmarea comenzii, pentru kilometrii suplimentari existenti.

Pentru comenzi de peste 500 Ron transportul este gratuit. Pentru comenzi de valoare sub 500 lei, tariful de livrare este de 20 lei

In cazul in care optezi pentru ore sau zile preferentiale te rugam sa le mentionezi la rubrica observatii inaintea finalizarii comenzii si la momentul in care va contactam telefonic pentru confirmarea comenzii.

Respectarea cerintelor suplimentare se va face in functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc ne rezervam dreptul de a nu onora comanda in cauza.

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

 

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Ai obligatia de a ne notifica telefonic in momentul in care doresti sa efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul firmei S.C. Ruand Power Solutions S.R L in termen de maxim 15 zile lucratoare de la notificarea intentiei de retur. De asemenea te rugam sa ne comunici intentia de a fi inlocuite produsele sau de a primi banii inapoi.

Mentionam ca produsele vor fi inlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin eticheta intacta, ambalajul intact, factura in original si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost folosite.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar, in contul clientului sau prin curierat rapid, iar plata transportului revine in totalitate clientului.

In cazul in care produsul prezinta urme de folosire, nu mai are eticheta sau nu mai prezinta folia de protectie cu care a venit, se va considera ca produsul nu mai este nou, prin urmare se va percepe o taxa de pana la 25% din valoarea produsului de catre comerciant daca se va dori in mod insistent returnarea produsului.

Premiile sub forma de voucher sau produsele castigate in urma concursurilor organizate de ZoZoMag.ro nu se returneaza. Exceptie fac doar produsele care prezinta defecte de fabricatie.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Comentarii

Scrie un comentariu

Cantar bambus AD 8173

Cantar bambus AD 8173

Capacitate maxima: 150 kg

Diviziune: 100g

Unități: kg/lb/st

Platformă din bambus natural de 12 mm

Indicator baterie descărcată

Indicator de sarcină excesivă

Pornire/oprire automată

Material: bambus natural

Dimensiune scara: 33,5cm x 30cm x 2,8cm

Alimentare: 1x baterie V3 CR2032

Produse similare