Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-urile noastre.
inchide

Placa de creponat CR2323


159,00 RON
CR2323

Setări de control al temperaturii pe 5 niveluri:

130℃/150℃/170℃/190℃/210℃

Încălzire rapidă PTC

Dinți lați de sertizare: 7 mm

Farfurii late: 4,5cm x 8,5cm

Plăci acoperite cu ceramică

Blocarea temperaturii

Funcție de oprire automată după 60 de minute

Cablu pivotant la 360°

Putere: 68W

Putere maxima: 150W

Alimentare: 220-240V~ 50Hz

Tip priză: CCantitate

24 luni garantie

Tehnologia folosită la sertisatorul CAMRY CR 2323 permite aranjarea părului în coafuri fanteziste și îngrijirea stării lor în timpul procesului. Deși adesea astfel de tratamente necesită temperaturi ridicate, soluțiile inovatoare din acest produs vă permit să obțineți efectul dorit fără a deteriora structura părului.

Crimper păr - parametri importanți

Sarcina dispozitivului de sertizare a părului este de a obține un model original, presat pe întregul păr sau pe o parte a șuvițelor. O astfel de coafura adauga lejeritate si iti permite sa iesi in evidenta din multime, iar dispozitivul pe care il oferim iti permite sa o obtii in doar cateva minute. Este un produs care te ajută să coafezi orice păr (scurt, mediu și lung), dar se remarcă și prin designul său elegant, deci este un cadou grozav.

Crimperul de păr este foarte intuitiv de utilizat. În primul rând, se încălzește foarte repede, astfel încât să nu pierzi timp pregătindu-te pentru marele eveniment. Blocarea temperaturii protejează împotriva modificărilor accidentale ale setărilor. Oprirea automată după 60 de minute asigură că nu veți lăsa echipamentul fierbinte nesupravegheat. Pe de altă parte, cablul pivotant la 360° îl face ușor de manevrat. Această caracteristică îl face practic pentru părul lung.

De ce merită să alegi o mașină de sertizat de păr?

Trebuie să rețineți că, în afară de lungime și densitate, părul nostru diferă ca structură, grosime, gradul de deteriorare cauzat de tratamente și conținutul de apă. Datorită tuturor acestor caracteristici, temperatura ridicată nu va fi sigură pentru toate firele de păr, iar temperatura mai scăzută nu va funcționa pentru toate firele. Prin urmare, produsul nostru este o soluție bună, deoarece vă permite să setați în mod convenabil diferite niveluri de încălzire: 130℃, 150℃, 170℃, 190℃ și 210℃.

Părul subțire, scurt și lipsit de strălucire este mai bine să se coafeze folosind o temperatură mai scăzută, în timp ce gros, lung și dens este mai bine să se modeleze cu o temperatură ridicată. Pe de altă parte, șuvițele vopsite care nu par deteriorate ar fi mai bune cu utilizarea temperaturii medii. Nu le va agrava uscarea. Plăcile largi și dinții largi de sertizare facilitează lucrul cu șuvițe mai groase, oferind un efect spectaculos. Faptul că au în siguranță pentru noi un strat ceramic are ca rezultat o influență pozitivă asupra structurii părului în ciuda căldurii. Datorită acestui lucru, puteți utiliza dispozitivul chiar și în fiecare zi.

Cum comand:

Online: - aveti posibilitatea sa va creati un cont pe site-ul nostrum, daca nu aveti deja unul creat

-          Chat-ul nostru online prin care un coleg va v-a prelua comanda

Telefonic:  0763.073.153

                Disponibile intre orele 9.00-18.00

Livrarea:

Livrarea se face in 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid, iar in cazul in care locatia clientului nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, se vor percepe taxe suplimentare comunicate in prealabil, telefonic la confirmarea comenzii, pentru kilometrii suplimentari existenti.

Pentru comenzi de peste 500 Ron transportul este gratuit. Pentru comenzi de valoare sub 500 lei, tariful de livrare este de 20 lei

In cazul in care optezi pentru ore sau zile preferentiale te rugam sa le mentionezi la rubrica observatii inaintea finalizarii comenzii si la momentul in care va contactam telefonic pentru confirmarea comenzii.

Respectarea cerintelor suplimentare se va face in functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc ne rezervam dreptul de a nu onora comanda in cauza.

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

 

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Ai obligatia de a ne notifica telefonic in momentul in care doresti sa efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul firmei S.C. Ruand Power Solutions S.R L in termen de maxim 15 zile lucratoare de la notificarea intentiei de retur. De asemenea te rugam sa ne comunici intentia de a fi inlocuite produsele sau de a primi banii inapoi.

Mentionam ca produsele vor fi inlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin eticheta intacta, ambalajul intact, factura in original si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost folosite.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar, in contul clientului sau prin curierat rapid, iar plata transportului revine in totalitate clientului.

In cazul in care produsul prezinta urme de folosire, nu mai are eticheta sau nu mai prezinta folia de protectie cu care a venit, se va considera ca produsul nu mai este nou, prin urmare se va percepe o taxa de pana la 25% din valoarea produsului de catre comerciant daca se va dori in mod insistent returnarea produsului.

Premiile sub forma de voucher sau produsele castigate in urma concursurilor organizate de ZoZoMag.ro nu se returneaza. Exceptie fac doar produsele care prezinta defecte de fabricatie.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Comentarii

Scrie un comentariu

Placa de creponat  CR2323

Placa de creponat CR2323

Setări de control al temperaturii pe 5 niveluri:

130℃/150℃/170℃/190℃/210℃

Încălzire rapidă PTC

Dinți lați de sertizare: 7 mm

Farfurii late: 4,5cm x 8,5cm

Plăci acoperite cu ceramică

Blocarea temperaturii

Funcție de oprire automată după 60 de minute

Cablu pivotant la 360°

Putere: 68W

Putere maxima: 150W

Alimentare: 220-240V~ 50Hz

Tip priză: C

Produse similare